Bedrijfscoaching

Er is sprake van bedrijfscoaching wanneer het coachtraject plaatsvindt binnen een zakelijke context, profit dan wel non-profit. Steeds meer werkgevers en werknemers maken gebruik van een coach wanneer ze tegen zaken aanlopen op het werk en/of zich willen ontwikkelen als mens en als professional. De coachvraag is veelal werk- of carrière gerelateerd.

Een opvallend verschil tussen bedrijfscoaching en particuliere coaching is de driehoeksverhouding die bestaat tussen de coach, de opdrachtgever en de cliënt. Het coachtraject wordt bij bedrijfscoaching dan ook niet door de klant zelf betaald, maar door de opdrachtgever of werkgever.

Uiteraard kan een werknemer ook buiten de werkgever om terecht voor coaching (particulier).Bedrijfscoaching bij Mind & Body Studio richt zich primair op het vergroten van werkgeluk van de individuele werknemer, maar is ook mogelijk in groepsverband workshops en masterclasses op maat). Het accent ligt tijdens de coaching voornamelijk op (werk)stressreductie en burn-out preventie. Omdat ieder bedrijf, iedere werknemer en iedere situatie uniek is, is ieder coachingstraject maatwerk!Wat levert het uw organisatie op?De coaching levert een waardevolle bijdrage aan de vitaliteit, het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Naast gezonde voeding en voldoende beweging is zelfkennis en goed kunnen omgaan met gedachten, overtuigingen en emoties onmisbaar voor gezonde werknemers. Hier ligt de sleutel tot succes!

Gezonde, gemotiveerde werknemers zijn pro -actiever, creatiever, minder vaak ziek, gelukkiger en dus productiever. Welke ondernemer wil dat nou niet? “Een tevreden klant begint bij een gemotiveerde werknemer”.

Meer informatie

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op per mail of bel 06-46201851.

top